Ris med avocado-tomat-chili salad og paprika-ristede kikærter

IMG_0290Nem frokost/aftensmad på af en travl dag? Ja tak. Dette måltid passer meget sig selv, så kan du jo ordne andre ting imens. Ydermere tager den ikke lang tid at lave, og den er fuld af smag takket være et twist chili. Det er egentlig ikke meget en opskrift, men her får du alligevel hvad jeg har gjort:

du skal bruge: ♥ ris ♥ en smule rucula ♥ så mange kikærter som du ønsker + paprika ♥ 1/2 avocado ♥ 2 bøftomater ♥ chili (alt efter hvor stærkt du godt kan lide det) ♥ 1/2 lille rødløg

Risende koges med en smule salt
Imens vender du kikærterne i paprika og steger dem på en pande eller i ovnen til de er sprøde (de bliver bedst sprøde i ovnen, men det tager lidt længere tid)
Skær avocado og tomater i tern (“kødet”/kernerne skal ikke med). Hak løg og chili fint og bland de hele sammen.
Når risene er færdig, lægger du rucola som bund og topper med resten. Nyd!

Advertisements

2 thoughts on “Ris med avocado-tomat-chili salad og paprika-ristede kikærter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s