glutenfri bananpandekager

Der er ikke noget bedre en at starte en stille søndag morgen med yoga og derefter forkæle sig selv med en omgang pandekager, frisk frugt og grøn juice. Her får i min opskrift på lækre bananpandekager…

IMG_0361

Du skal bruge: (9 små pandekager)
♥ 85 boghvedemel (eller vanlig mel) ♥ 1 nip salt (lidt under 1/4 tsk) ♥ 1/2 tsk kanel ♥ 1 tsk natron ♥ 1 moden, most banan (ca. 100g) 1/2 kop kokos-ris mælk (65ml – al mælk kan bruges) ♥ en smule vand hvis dejen er for tyk (den skal kunne glide af en ske, men stadig være tyk) ♥ olie til stegning (jeg bruger kokosolie)

Bland de tørre ingredientser, og rør derefter sammen med banan og mælk. TIlsæt evt. lidt sødning (jeg synes ikke det behøves men måske du kan lide dem lidt sødere).
Steg på panden i kokosolie, vend dem når der kommer små bobler på overfladen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s