quinoa-deller

Disse deller er super lækre, og er perfekte hvis du har en rest gryn af en eller anden slags. Her har jeg brugt quinoa som giver en dejlig nøddeagtig-smag til dellerne.

IMG_0128Du skal bruge: (12 små, eller to personer)
♥ 100g quinoa ♥ 100g blomkål ♥ 1 stor håndfuld hakkede forårsløg ♥ 2 tsk FiberHUSK ♥ 60g havregryn ♥ 100g silken tofu, smuldret ♥ salt og peber ♥ kokosolie til stegning

Start med at kog quinoa’en efter anvisning på pakken. Lad det køle af.
Kør blomkålen til “ris” i en food processor (eller brug et rivejern).
Bland alle ingredientserne i en skål og lad det hvile lidt. Spæd eventuelt til med noget vand hvis massen bliver for tyk (den skal dog være grødlignende).
Steg på panden til de er let gyldne på hver side.
Server som du lyster med en god salat eller ovnbagte grøntsager og avocado, i en burgerbolle eller som topping på rugbrød. Kun fantasien sætter grænser!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s