“FRI-kadeller” med rosenkål på spyd

Denne opskrift kræver lidt arbejde, men personligt synes jeg den er besværet værd, for det smager nemlig rigtig lækkert. Jeg serverede spyddene med en hjemmelavet guacamole af avocado, soya yoghurt, chili, hvidløg, citronsaft, en smule paprika, salt og peber.img_2687Du skal bruge (ca. fire personer):
♥ 75g soy4you (den lyse) ♥ 5 dl grøntsagsbouillon ♥ 1 dl soyamælk ♥ 7 spsk mel (kikærtemel/rasp/havremel/fuldkornshvedemel ♥ 1/2 squash, fintrevet ♥ 1 lille, finthakket løg) ♥ salt og peber ♥ evt. friskhakket  chili og persille ♥ ydermere: rosenkål +  grøn og gul peberfrugt

img_2689Soy4you hældes i en skål med bouillon og trækker 5 minutter, hvorefter det drænes, så alt væsken trækker fra. Det blandes med resten af ingredientserne. Lad det derefter stå og trække lidt, før du former (ca. 1 stor spsk pr stk), og steger bollerne på en pande til de er gyldne.
Imens grilles eller steges grøntsagerne.
Når alt er stegt trækkes de forskellige ting på træspyd, skiftende mellem kødbolle, rosenkål og peberfrugt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s