LCHF kanelknækbrød

IMG_3312Dette knækbrød er sprødt (som det burde være!) og med en dejlig mild smag af kanel. Super dejligt til mellemmåltid med noget frugt eller peanut butter.IMG_3315Du skal bruge (24 stykker):
♥ 75g solsikkefrø ♥ 25g hørfrø ♥ 25g sesamfrø ♥ 25g græskarkerner ♥ 25g kokosmel (det fiberrige) ♥ et knivspids salt ♥ 1.5 spsk kanel ♥ valgfrit: sødemiddel ♥ 350ml vandIMG_3310Bland de tørre ingredientser sammen, tilsæt vand og lad det stå og hvile i ca. 10 minutter.
Spred tyndt ud på en bageplade med bagepapir. Jeg synes det er nemmest at lægge endnu et stykke bagepapir ovenpå og rulle det tyndt ud med et glas eller en kagerulle.
Rids stykkerne ud på forhånd, så du nemt kan brække det i stykker når det er bagt.
Bag i en forvarmet ovn ved 160 grader i 60-80 minutter (kommer an på hvor tyndt det er rullet ud).
Lad køle helt af, bræk i stykker, og opbevar i en lufttæt beholder.IMG_3318

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s