Ovnbagt bulgur med spinat pesto

IMG_1342Denne ret er egentlig super enkel selvom den umiddelbart kan virke tidskrævende. Det er den dog ikke, da retten sådan set passer sig selv så du har tid til at lave en masse andet…

Du skal bruge: (1 portion)
♥ 1 dl bulgur ♥ vand til at dække (ca 1.5 dl) ♥ et par friske kviste timian ♥ tomater + champignoner ♥ frisk salat

pesto:
♥ 50g spinat ♥ 1/4 tsk citronsaft ♥ 1-3 spsk olivenolie ♥ salt og peber

Bring vandet (letsaltet) i kog, tilsæt bulgur og kog i  15 min. ved svag varme.
Kom bulguren i et ovnfast fad, halver tomaterne, skær champignonerne i tern og læg dem ovenpå. Drys med frisk timian og krydr med salt og peber.
Dæk fadet med folie og bag i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
Imens laves pestoen ved at blende alle ingredientser til en lind masse. Start med 1 spsk olie og tilsæt yderligere efter behov.
Server bulguren på en bund af frisk salat og top med pesto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s