Glutenfri brunkage-muffins

IMG_8439Dette er præcis som at spise julen, og det bedste er at de er super-sunde!

Du skal bruge: (5 muffins)
♥ 2 “æg” (se note) ♥ 40g boghvedemel (mandelmel kan også bruges for en low-carb version) ♥ 10g kokosmel (det fiberrige) ♥ 1 tsk fiberHUSK ♥ 1 tsk natron ♥ 1 tsk nelliker (pulverform) ♥ 1/2 tsk tørret ingefær ♥ 1/2 tsk kardemomme ♥ 1/2 tsk vanillepulver ♥ 2 tsk kanel ♥ 20g usødet æblemos ♥ 100 ml soyamælk ♥ 1/2 tsk flydende SØD

Bland de tørre ingredientser.
Bland “æggene” med æblemos og mælk og tilsæt det tørre.
Hæld i muffinsforme og bag ved 175 grader i 15-20 minutter.

1 æg = 1 spsk kværnet hørfrø blandet med 3 spsk vand – lad det stå og trække i ca. 15. min)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s