Grillet blomkål med kikærter og dijon-dressing

SAMSUNG CSCDu skal bruge (2 personer):
♥ 1 lille blomkålshoved ♥ 1 dåse kikærter ♥ 4 spsk quinoa (tør vægt) ♥ friskkværnet chili ♥ dressing: 1.5 spsk citronsaft, 1-2 tsk dijon sennep, 100 ml soya yoghurt, lidt salt

Forvarm ovnen til 200 grader.
Fordel kikærter og blomkål i buketter på en bradepande. Drys with friskkværnet chili.
Gril i ovnen for 20-35 minutter eller indtil det er let brunet på alle sider.
Mens grøntsagerne bager, forbered da quinoaen. Kog den med dobbelmængde vand efter anvisning på posen, cirka 15 minutter.
Bland alle ingredientserne til dressingen sammen.
Bland blomkål, kikærter og quinoa og spis med dressingen. Top evt. med frisk, hakket persille.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s