Vegansk stenalderbrød

Ja, det er muligt(!) Efter mange forsøg har jeg endelig fundet et perfekt bindemiddel som erstatning for æg. Det smuldrer ikke og smager rigtig godt. Hemmeligheden er FiberHUSK og det fungerer bare perfekt – hvis jeg selv skal sige det.

IMG_0794

Ingredientser:
♥ 30g FiberHUSK (den grønne) + 3 dl vand ♥ 500 frø/nødder/kerner ♥ 1 dl vand ♥ 2 tsk salt
Bland først FiberHUSK og de 3 dl vand. Lad det hvile i 5 minutter.

Tilsæt dernæst resten af ingredientserne og bag i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 60 minutter.

Lad det køle af på en rist før du skærer i det.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s