Æble-kokos “boatmeal” (aka baked oatmeal)

Disse havregrøds-kager, bagt havregrød, “boatmeal” eller hvad man nu skal kalde dem er perfekte som en snack i mellem måltider. I dag valgte jeg dog at spise én til morgenmad med lækker bananis (frossen banan, skåret i stykker – gerne meget moden – blendet til den har konsistens som is).IMG_5721Du skal bruge: (1 portion/kage)
♥ 45g glutenfrie havregryn ♥ 1/2 æble ♥ 30g soya- eller mandelmælk ♥ 60g vand ♥ 16 dråber flydende SØD ♥ 16 dråber kokos essens

Forvarm ovnen til 165 grader.
Kombiner de tørre ingredientser i en skål og bland med det våde.
Hæld i en lille form og bag 15-20 min. (indtil den er blevet fast).
Til slut sætter du ovnen på varmluft og bager videre i 5 min. – dette giver en god “skorpe”

TIP!
Hvis du har travlt kan du bage kagen i mikroovnen. Her giver du den 5 minutter på fuld styrke. Slut eventuelt af med at give den to minutter i ovnen ved 165 grader varmluft for at få “skorpen” med.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s