Wok med kokos og rosenkål

Rosenkål er snart ikke i sæson mere (hvis det ikke allerede er slut?) så jeg sørger for at få lavet nogle retter med dem før de ikke er til at få mere, da jeg egentlig ret godt kan lide rosenkålen. Denne wok er dejlig nem, så hvis det en dag skal gå hurtigt, kan du jo lave dette til aftensmad. Jeg spiste det på toppen af blomkåls-ris. Hvis du spiser kød er kylling stegt i tamari godt tilbehør. Du kan også tilsætte kikærter til retten for ekstra protein.IMG_1114

Du skal bruge: (1-2 personer)
♥ 200g broccoli inklusiv stokken ♥ 75g rosenkål ♥ 75g rød peberfrugt ♥ 1.5 tsk friskrevet ingefær ♥ 1 tsk karry ♥ 100ml kokosmælk ♥ evt. 1 spsk kokosmel, ristet

Skær grøntsagerne i mundrette stykker.
Steg broccolien i et par minutter og tilsæt resten af grøntsagerne.
Hæld krydderier og kokosmel i wokken, tilsæt kokosmælk. Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter.IMG_1118Er der noget sæsonpræget som i spiser meget af?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s